ژنراتورهای تولیدی در تراکتورسازی می تواند انرژی آفریقا را تامین کند
ژنراتورهای تولیدی در تراکتورسازی می تواند انرژی آفریقا را تامین کند

تبریز-پایگاه خبری بامدادفردا- سفیر جدید ایران در کشور گینه قبل از عزیمت به محل ماموریت و تقدیم استوارنامه اش به رئیس جمهور این کشور، سفری به آذربایجان شرقی و تبریز داشت تا بتواند با شناخت کامل از ظرفیتهای علمی، فرهنگی، اقتصادی، صنعتی این استان عازم کشور گینه شود.

در حاشیه این سفر و حضور در گروه صنعتی تراکتورسازی ایران جمشید پرویزی گفت: برای اولین بار توانستم بازدیدی از تراکتورسازی ایران داشته باشم که به ظرفیت وتوانایی این مجموعه افتخار کردم.
در حاشیه این سفر و حضور در گروه صنعتی تراکتورسازی ایران جمشید پرویزی گفت: برای اولین بار توانستم بازدیدی از تراکتورسازی ایران داشته باشم که به ظرفیت وتوانایی این مجموعه افتخار کردم.
وی افزود: به عنوان سفیر جمهوری اسلامی عازم کشور گینه هستم استعدادهای کشاورزی در آفریقا در حال شکوفایی است و به دلیل بحران اوکراین توجه به منابع غذایی درسایر نقاط کره زمین در حال افزایش است و همین امر باعث شده نیاز برای ماشین آلات وتجهیزات ادوات کشاورزی زیاد شود و این تقاضا تقریبا درملاقاتهایی که داشتیم وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه در محل ماموریت به عنوان سفیر پیگر خواهیم بود تا از ظرفیتهای صادراتی این استان به آفریقا استفاده شود و این توانایی در استان آذربایجان شرقی کاملا هست وامروز شاهده آن بودیم و به عنوان یک ایرانی واقعا با این توانایی از قبل آشنایی نداشتم و دیدن این توانایی ها باور عمیق تری داد که موضوع ارتباطات استان را باآفریقا پیگری کنیم.
این فعال حوزه سیاست خارجی کشور تاکید کرد: کشورهای غرب آفریقا باتوجه به بهره مندی ازمنابع زیرزمینی و دسترسی به سرمایه، در جستجوی صنعتی و بهبود توسعه زندگی شهری هستند زیرساختهای لازم را ندارند و در زمینه تامین انرژی و برق با مشکل مواجه هستند نیاز به ژنراتور در آفریقا در واحدهای صنعتی ومنازل مسکونی وآپارتمانی جدی می باشد و خوشبختانه امروز دیدیم در تراکتورسازی، ژنراتورهای متفاوت با قدرت و توان مختلف تولید می شود.
پرویزی از مزیتهای این ژنراتور سخن گفت و اظهار داشت: قیمتهای تولیدات تراکتورسازی بسیار رقابتی و کمتر از بازار می باشد که تلاش خواهیم کرد مجموعه از توانایی های آذربایجان شرقی که استانی توانا است و تبریزهم در تولید صنعتی و صنایع تبدیلی مخصوصا دانش فنی ومهندسی وشرکتهای دانش بنیان خیلی توانایی بالایی دارد در آفریقا شناسانده شود.
وی از نشست خود با مجموعه های دانشگاهی استان خبر داد و گفت: در حوزه بهداشت ودرمان و تبادل استاد و دانشجو، اعزام تیم های بهداشتی وتوسعه بهداشت شهری و زیرساختها شهری ایران می تواند در آفریقا قابل توجه باشد.
وی آمار رسمی مراودات ایران و گینه را بسیار کم عنوان کرد و تاکید نمود : آمار رسمی رقم بالایی نیست ومی توانیم آمار ۲۰۰هزار یورو را اعلام کنیم اما به دلیل تحریمها شرکتهای ایرانی ناچار هستند از روشهای متفاوتی برای صدور کالاها با واسطه وبی واسطه استفاده کنند و کالاهای ایرانی ناچارا با عنوان های وبرندهای ملیتهای دیگر و مبادی متفاوتی به آفریقا صادر می شود لذا آمار رسمی رقم کمی است اما آمار واقعی فراتر از این ارقام می باشد و بازار در آفریقا برای محصول ایرانی وجود دارد.
تراکتورسازی سابقه زیادی در صادرات به آفریقا دارد و کشاورزان این کشور با محصولات ما آشنا هستند
مدیر صادرات و بازاریابی گروه صنعتی تراکتورسازی ایران نیز گفت: کشورهای آفریقایی علی الخصوص کشورهای غرب آفریقا بازار بسیار خوب برای تراکتورهای تولیدی وهمچنین سایر محصولات گروه ازجمله موتورهای ژنراتور،موتورهای آب می باشند.
امیر احمد اندبیلی افزود:تراکتورسازی سابقه زیادی در صادرات به آفریقا دارد و کشاورزان این کشور با محصولات ما آشنا هستند قطعات یدکی در قاره آفریقا به وفور یافت می شود وتلاش داریم که از طریق نمایندگی ها کشور و سفارت ارتباطات را توسعه دهیم واین نهایتا منجر به یک صادرات دائمی خواهد شد.
وی اعلام کرد:تراکتورسازی آمادگی مراودات اقتصادی در حوزه ماشین آلات کشاوری با گینه دارد اگر سرمایه گذار محلی وعلاقمند پیداشود علاوه برتامین نیازهای گینه از این کشور به عنوان های صادراتی محصولات تراکتورسازی ایران در غرب آفریقا استفاده خواهد شد.