طرح ارتقای کیفیت گوشت مرغ در آذربایجان شرقی آغاز شد
طرح ارتقای کیفیت گوشت مرغ در آذربایجان شرقی آغاز شد

تبریز- بامدادفردا- طرح ارتقای کیفیت گوشت مرغ با رتبه بندی در سه گروه در آذربایجان شرقی آغاز شد.

این طرح با هدف به حداقل رساندن میزان آنتی بیوتیک تزریقی به مرغ و ارتقاء آغاز طرح ارتقاء کیفیت گوشت مرغ در آذربایجان شرقیکیفیت گوشت مرغ و نیز سایزبندی آن اجرا می شود.

در این طرح تمامی مرغ هایی که برای مصرف مردم عرضه می شود در سه رتبه شامل ای پلاس(+A ) – ای (A) و بی (B) رتبه بندی شده و هر سه رتبه به تایید سازمان دامپزشکی کشور رسیده است و مردم می‌توانند با توجه به کیفیت مشخص شده گوشت دلخواه مصرفی خود را انتخاب کنند.

از مزایای اجرای این طرح می توان به کاهش ۱۷ درصدی استفاده از آنتی بیوتیک و واکسن در مرغ ها، کاهش وزن مرغ به میزان ۸ درصد نسبت به گروه بی، کاهش ۲۰ درصدی استفاده از انرژی برای پخت مرغ و نیز حاصل خیزی خاک به واسطه کودی که از این مرغ ها حاصل می شود اشاره کرد.