۹۲ تن مواد غذایی فاسد در آذربایجانشرقی معدوم شد
- شناسه خبر: 987
- تاریخ و زمان ارسال: 24 مهر 1398 - 11:39
- نویسنده: bf_admin

محبوب نعمتی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران به مناسبت روز جهانی غذا اظهار داشت: یک هزار و ۸۴۴ واحد تولیدی در حوزه تولید مواد غذایی شامل کارخانجات خوراکی و آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، سردخانه و ظروف در استان تحت نظارت این معاونت فعال هستند.
وی ادامه داد: در ۶ ماه نخست امسال ۲ هزار و ۸۴۱ مورد بازدید از واحدهای تولیدی استان صورت گرفت که ۳۳ مورد معرفی به مراجع قضایی انجام گرفت.
نعمتی با اشاره به اینکه اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقای سلامت در کشور مورد توجه است، گفت: در این راستا وزارت بهداشت اقداماتی انجام داده که از جمله آنها کاهش قند، نمک و اسیدهای چرب ترانس در غذاها و آشامیدنی ها است.
وی با اشاره به اینکه اولین عامل مرگ و میر در استان بیماری های قلبی و عروقی است گفت: یکی از عوامل مهم در بیماری های قلبی و عروقی، تغذیه است که با کاهش مصرف اسید های چرب ترانس و نمک و قند خواهیم توانست از آن پیشگیری کنیم.
وی با تاکید تولید غذای سالم برای تغییر و اصلاح ذائقه مردم، افزود: در این راستا میزان قند، نمک و اسید چرب ترانس در بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ محصول تولیدی شامل انواع کیک، شیرینی، انواع نوشابه، انواع پنیر، انواع نوشیدنی ها، دوغ، فرآورده های گوشتی و ترشیجات کاهش یافته است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به نشان ایمنی و سلامت، اظهارداشت: این نشان برای کارخانجات و محصولاتی که بیش از پیش به ایمنی و سلامت توجه می کنند ارایه می شود که استان آذربایجان شرقی از نظر تعداد نشان های ایمنی وسلامت در کشور رتبه برتر را دارد.
نعمتی ادامه داد: تا سال گذشته ۱۷ واحد غذایی در آذربایجان شرقی نشان ایمنی و سلامت دریافت کردند.
وی همچنین با اشاره به اینکه ۵۹۰ داروخانه فعال در استان وجود دارد، گفت: با توجه به کمبود دارو، سامانه ۱۹۰ راه اندازی شده است که شهروندان از طریق تماس با این سامانه می توانند اطلاعات دارویی را دریافت کرده و از موجودی داروها در داروخانه ها مطلع شوند.
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد