طرح ارتقای کیفیت گوشت مرغ در آذربایجان شرقی آغاز شد
- شناسه خبر: 1203
- تاریخ و زمان ارسال: 2 آبان 1398 - 09:34
- نویسنده: bf_admin

این طرح با هدف به حداقل رساندن میزان آنتی بیوتیک تزریقی به مرغ و ارتقاء آغاز طرح ارتقاء کیفیت گوشت مرغ در آذربایجان شرقیکیفیت گوشت مرغ و نیز سایزبندی آن اجرا می شود.
در این طرح تمامی مرغ هایی که برای مصرف مردم عرضه می شود در سه رتبه شامل ای پلاس(+A ) – ای (A) و بی (B) رتبه بندی شده و هر سه رتبه به تایید سازمان دامپزشکی کشور رسیده است و مردم میتوانند با توجه به کیفیت مشخص شده گوشت دلخواه مصرفی خود را انتخاب کنند.
از مزایای اجرای این طرح می توان به کاهش ۱۷ درصدی استفاده از آنتی بیوتیک و واکسن در مرغ ها، کاهش وزن مرغ به میزان ۸ درصد نسبت به گروه بی، کاهش ۲۰ درصدی استفاده از انرژی برای پخت مرغ و نیز حاصل خیزی خاک به واسطه کودی که از این مرغ ها حاصل می شود اشاره کرد.
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد