روشهای علمی، کلید بهبود کیفیت محصولات کشاورزی است
- شناسه خبر: 23457
- تاریخ و زمان ارسال: 17 تیر 1404 - 10:20
- نویسنده: bf_admin
تبریز- پایگاه خبری بامدادفردا- رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی بر نوآوری در تغذیه گیاهی تأکید کرد و گفت: استفاده از روشهای علمی، کلید بهبود کیفیت محصولات است.

به گزارش پایگاه خبری بامدادفردا، احمد بایبوردی روز سهشنبه ۱۷ تیر در جلسهای با حضور علی نجفی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اهر، باغداران و کشاورزان پیشرو این شهرستان، به بررسی مسائل و چالشهای موجود در حوزه کشاورزی پرداخت.
وی بر اهمیت استفاده از روشهای علمی و نوین در بهبود کیفیت محصولات تأکید و بیان کرد: تغذیه صحیح گیاهی یکی از عوامل کلیدی در افزایش عملکرد و کیفیت محصولات است و ما باید با استفاده از دانش روز، به کشاورزان کمک کنیم تا بتوانند به بهترین نحو از منابع خود بهرهبرداری کنند.
وی ارتباط نزدیک بین کشاورزان و مرکز تحقیقات را اولویت دانست و افزود: ما باید به عنوان یک پل ارتباطی بین علم و اجرا عمل کنیم تا کشاورزان بتوانند از دانش و تجربیات همکاران تحقیقاتی بهرهمند شوند. همچنین در مرکز تحقیقات آمادهایم تا با ارائه مشاورههای فنی و علمی، به کشاورزان در حل مشکلاتشان کمک کنیم.
در ادامه این نشست، مسائل و مشکلات کشاورزان بحث و بررسی شد و باغداران انتظارات خود را بیان کردند؛ بایبوردی نیز در پاسخ به مشکلات از افزایش نفوذ دانش، ارائه طرحهای توسعهای کاربردی و همکاریهای بیشتری با کشاورزان، خبر داد.
وی همچنین در حین بازدید از مزارع شهرستان اهر، توصیههای فنی و علمی را به کشاورزان ارائه و بر لزوم رعایت اصول علمی در کشت و کار تاکید کرد.
این دیدار به عنوان گامی موثر در راستای تقویت همکاریها و همافزایی بین مرکز تحقیقات و کشاورزان شهرستان اهر تلقی شد و امید است که نتایج آن به بهبود شرایط کشاورزی و افزایش تولیدات در این منطقه منجر شود.
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد