جوجه‌ریزی ۲۰ هزار قطعه بوقلمون در شهرستان جلفا
جوجه‌ریزی ۲۰ هزار قطعه بوقلمون در شهرستان جلفا

تبریز- پایگاه خبری بامدادفردا-مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جلفا از جوجه‌ریزی ۲۰ هزار قطعه بوقلمون در این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری بامدادفردا، رضا عباسی اعلام کرد: میزان جوجه‌ریزی این واحد ۲۰ هزار قطعه بوده و با توجه به اینکه دوره پرورش بوقلمون گوشتی چهار ماهه است، پیش‌بینی می‌شود بیش از ۲۰۰ تن گوشت بوقلمون تولید شود.

عباسی در ادامه افزود: میزان اشتغال‌زایی در این واحد صنعتی بالغ بر ۵ نفر است که توسط بخش خصوصی ایجاد شده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: طبع گوشت بوقلمون گرم و تر بوده و منبعی غنی از پروتئین محسوب می‌شود که می‌تواند در رشد و ترمیم بافت‌های آسیب‌دیده مؤثر باشد. گوشت سفید بدون پوست بوقلمون همچنین دارای چربی اشباع و کلسترول کمتری نسبت به گوشت مرغ و گاو است. این نوع گوشت منبع غنی از امگا ۳ بوده که باعث باز شدن عروق بدن شده و به کاهش کلسترول کمک می‌کند. همچنین، از مزمن شدن بیماری‌ها جلوگیری می‌کند.