جوجهریزی ۲۰ هزار قطعه بوقلمون در شهرستان جلفا
- شناسه خبر: 21476
- تاریخ و زمان ارسال: 13 اسفند 1403 - 13:47
- نویسنده: bf_admin

به گزارش پایگاه خبری بامدادفردا، رضا عباسی اعلام کرد: میزان جوجهریزی این واحد ۲۰ هزار قطعه بوده و با توجه به اینکه دوره پرورش بوقلمون گوشتی چهار ماهه است، پیشبینی میشود بیش از ۲۰۰ تن گوشت بوقلمون تولید شود.
عباسی در ادامه افزود: میزان اشتغالزایی در این واحد صنعتی بالغ بر ۵ نفر است که توسط بخش خصوصی ایجاد شده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: طبع گوشت بوقلمون گرم و تر بوده و منبعی غنی از پروتئین محسوب میشود که میتواند در رشد و ترمیم بافتهای آسیبدیده مؤثر باشد. گوشت سفید بدون پوست بوقلمون همچنین دارای چربی اشباع و کلسترول کمتری نسبت به گوشت مرغ و گاو است. این نوع گوشت منبع غنی از امگا ۳ بوده که باعث باز شدن عروق بدن شده و به کاهش کلسترول کمک میکند. همچنین، از مزمن شدن بیماریها جلوگیری میکند.
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد