تولید گوشت مرغ «آ مثبت» در آذربایجان شرقی
- شناسه خبر: 7740
- تاریخ و زمان ارسال: 17 دی 1399 - 10:54
- نویسنده: bf_admin

امیرحسین بهداد در بازدید از کشتارگاه صنعتی طیور جهان مرغ مرند، افزود: این روند ادامه دار بوده و تلاش می شود همه کشتارگاه های استان بتوانند به بالاترین رتبه کشتارگاهی و رتبه تولید محصول در سطح کشور دست یابند.
وی با تاکید بر ضرورت اهتمام مداوم بر تامین سلامت و کیفیت خدمات ارائه شده به شهروندان، اظهار داشت: با تلاش های شبانه روزی همکاران دامپزشکی، کشتارگاه های استان از نظر کیفیت و سطح بهداشتی از وضعیت خوبی برخوردار هستند.
مدیرکل دامپزشکی آذربایجانشرقی با اشاره به اقدامات خوب در کشتارگاه مرند، گفت: در زمان کنونی در سطح استان ۱۱ کشتارگاه صنعتی طیور وجود دارد که از این تعداد یک کشتارگاه موفق به دریافت رتبه +A و ۲ کشتارگاه نیز موفق به دریافت رتبه A کشتارگاهی شده اند.
بهداد ادامه داد: ۲ کشتارگاه دیگر نیز اقدام به تکمیل تجهیزات کشتارگاهی خود کرده اند تا بتوانند پس از ممیزی کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان رتبه A خود را دریافت کند.
به گزارش ایرنا در آذربایجان شرقی ۷۲۰ واحد مرغداری وجود دارد و این استان از قطب های تولید گوشت مرغ کشور محسوب می شود.
کشتارگاه هایی که دارای خط دو کشتاری باشند، محصولات تولیدی شان در درجه های «آ» و «آ مثبت» دسته بندی می شوند.
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد