تبریز- پایگاه خبری بامدادفردا- فرمانده سپاه عاشورا گفت: حمایت و پشتیبانی مادی و معنوی از شرکتهای دانشبنیان جزو رویکردهای اصلی و محوری این مجموعه است.
سردار عابدین خرم روز دوشنبه در جمع فعالان مرکز رشد و نوآوری شهید فخری زاده تبریز با تاکید بر اینکه در شرایط کنونی حمایت از دانش بنیان ها مهم ترین گام در جهت توسعه اقتصادی کشور است، افزود: باید توجه داشت که جهادگران علم و فناوری حلقه تبدیل علم به ثروت را تکمیل می کنند.
وی اظهار کرد: یکی از مهم ترین موضوعات برای بهبود شاخص های رشد و توسعه اقتصادی کشور توسعه و پیشرفت در حوزه علم، فناوری و صنعت است که در این راستا سپاه و بسیج با برخورداری از امکانات و نیروی انسانی زبده و فرهیجته می تواند نقش مهمی ایفا کند.
خرم، مردمی کردن علم و فناوری را رمز موفقیت حوزه های اقتصادی کشور خواند و اضافه کرد: طی هشت سال دفاع مقدس وقتی مردم وارد دفاع شدند خودشان اقتصاد جنگ را نیز تامین کردند و در شرایط فعلی نیز اگر علم و فناوری در اختیار مردم باشد به راحتی می توانند چالش های علمی و اقتصادی را برطرف کنند، هر چند نباید از ظر دور داشت که در مسائل علم و فناوری مشکلات زیادی وجود دارد.
وی با بیان اینکه برای جبران عقب ماندگی ها باید از راه های میانبر استفاده کنیم، ادامه داد: یکی از این راهکارها پویایی و تحرک شاخص های اقتصادی، تامین امنیت غذایی و دانش محور کردن کالاهای خدماتی است و همه این موارد با استفاده از توانمندی شرکت های دانش بنیان ها امکان پذیر است.
خرم با اشاره به اینکه بدون تفکر جهادی پیشرفت و توسعه ممکن نیست و شهدای جهاد علمی الگوی ما هستند، یادآور شد: یکی از رویکردهای اصلی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی توجه و حمایت از تولیدات دانش بنیان ها به عنوان یک کار فوق العاده است.
مرکز نوآوری صنعتی شهید فخریزاده تبریز در مساحت پنج هزار متر مربع در منطقه قراملک تبریز و در جوار شرکت ها و واحدهای تولیدی و صنعتی ایجاد شده است که یکهزار و ۵۰۰ مترمربع آن به تاسیسات کارگاهی و سه هزار و ۵۰۰ مترمربع آن به فضاهای ستادی و کارگاهی کوچک برای قراردادن در اختیار شرکت های نوپا اختصاص دارد.
مهندسی مکانیک، الکترونیک، مکاترونیک، هوافضا، رایانه، پزشکی، شیمی و پلیمر، طراحی صنعتی، لیزر فیزیک و اپتیک، مدیریت کسب و کار و کارآفرینی، مدیریت و توسعه بازار شامل بازاریابی و بازارسازی داخلی و صادرات، توسعه و گسترش تجارت الکترونیک، نانوفناوری، زیست فناوری، هوش مصنوعی و علوم شناختی، انفورماتیک و سیستم های مبتنی بر آی تی از جمله محورهای اصلی و مهم فعالیت مرکز نوآوری شهید فخری زاده تبریز است.
خدمات مرکز یاد شده به مخترعان، مبتکران و ایده پردازان رایگان است و طبق سند چشم انداز و افق ۵ ساله، طی این مدت این محل مرکزی برای تولید ثروت برای ایران اسلامی و آذربایجان شرقی خواهد بود.